Forevermark Setting gyémánt brill gyűrű eljegyzési ékszer arany eladó

Eladó Modern klasszikusnak nevezhető luxus eljegyzési gyűrű.

A Forevermark a De Beers vállalatcsoport gyémánt márkája, mely mögött több mint 125 év szakmai tapasztalata áll. A világ összes gyémántjának alig 1 százaléka méltó a Forevermark névre. A Forevermark gyémántok szépségét és ritkaságát a kézi válogatás biztosítja; mindegyik gyémánt eredeti, kezeletlen és természetes. Ezenfelül minden Forevermark gyémánt felelős forrásból származik, körültekintően kiválasztott bányákból, melyek hasznot hoznak országuknak, az ott élő közösségeknek és embereknek is. A Forevermark minden egyes gyémántot végigkísér egész útján, és gondoskodik arról, hogy minden lépésnél a legszigorúbb üzleti, környezetvédelmi és társadalmi normák érvényesüljenek.

Az arany színben az igazi, hosszú évek múlva is értékálló és szép viselet marad.
Győnyörű csillogású F VS1 tisztaságú 0,14 karátos sorszámozott gyémánttal. Teljesen más kategória mint az egyéb eljegyzési gyűrűk. Laikus szemmel is azonnal látszik a különbség, ez nagyon csillog.

Schmuck ékszernél vagy a gyártói honlapon található bővebb tájékoztatás.

Nagyon könnyen állítható egy két számmal fel illetve le, mivel csak egy gyémánt van benne, azok a gyűrűk melyekben több apró gyémánt van nehezen vagy sehogy sem állíthatóak pontos méretre.

Évi egy polírozást, tisztítást, karbantartást tartalmaz az ára.

Komplett szettben eladó.

Ajándék Forevermark termékismertető könyvecske.