Letisztult, csodaszép gyémántgyűrű eladó

18 karátos fehérarany gyémántgyűrű keresi szerető tulajdonosát. Megérdemli, hogy olyan ujjára kerüljön, aki gondoskodik róla. A nap minden percében örömet fog okozni annak, aki viseli. Maga a gyémánt is mosolyog, és így az is, aki megpillantja.

Amit érdemes tudni róla:
- 2016 októberében vásárolták, az angliai Blackpool városában a Beaverbrooks egyik üzletében.
- 2017 szeptemberéig hordták, és nagy becsben tartották, tisztítva is volt, valamint 2017 júniusában ródium bevonatot is kapott, hogy ellenállóbb legyen (erről blokk van).
- Bizonyítvánnyal rendelkezik, amiből kiderül, hogy nem a legjobb minőségű gyémánt, de ha valaki utánanéz a besorolásnak, láthatja, hogy nem is a futottak még kategória, a középmezőnyt erősíti.
- "I" azaz nagyjából 47-es méret, vékony ujjra
- Tartozik hozzá egy kártya, amivel ingyen lehet tisztíttatni ameddig csak világ a világ, bár csak a Beaverbrooks üzleteiben, ami viszont csak Angliában fellelhető. Ez azonban kiváló ok az utazásra is
- Végül az áráról... A referencia száma alapján, a Beaverbrooks honlapján utána lehet nézni az eredeti összegnek (DB7163 - nagyjából 460 000 forintnak megfelelő angol font) én azért adom kevesebb mint a feléért, mert nem szeretném ékszerüzletbe vinni, hogy ott aztán jóval többért adják tovább. Semmi trükk, egyszerűen szeretném, ha jó áron örömet tudna okozni ez a csoda. Mert ebben biztos vagyok!